Nabestaanden overleden Club-fan Anick vragen Brugse aanhang om eerbetoon: “Het laatste dat we voor haar kunnen doen”

Club-familie verliest één van zijn trouwste leden

25 april 2017 16:30 - Twee weken geleden vernam onze redactie met veel droefheid het overlijden van Anick Lys-Delvax, al jaar en dag een fervente Club-fan. Na een immens zware strijd besloot ze om uit het leven te stappen met behulp van euthanasie. De naaste familie zou graag op een gepaste manier afscheid nemen in haar tweede thuis: het Jan Breydelstadion.

In tijden waarin wij ons allen druk maken om de belangrijkste bijzaak ter wereld, verdwijnen de teleurstellende Brugse prestaties in het niets wanneer we geconfronteerd worden met de droefenis bij de nabestaanden van Anick.

Dominiek, een goede vriendin van Anick, doet een oproep aan de Club-fans die woensdag aanwezig zullen zijn in Jan Breydel voor de match tegen KV Oostende. “Als laatste eerbetoon zouden we de Brugse supporters willen vragen om tijdens de 11de minuut (de dag dat Anick van ons heen ging, nvdr) te applaudisseren. Dit is het laatste dat we voor haar kunnen doen en zou enorm veel voor ons betekenen”, klinkt het tegenover BlauwZwartFans.

Om dit eerbetoon te verwezenlijken, kunnen we alle hulp gebruiken. Wie wil, mag onderstaande Facebook-post altijd delen om de boodschap te verspreiden. Alvast bedankt. You’ll Never Walk Alone!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.