OFFCIEEL: flankaanvaller keert na dit seizoen terug naar Club Brugge

Jan Breydelstadion

26 april 2017 12:20 - Club Brugge staat voor een drukke transferzomer. Zo moet het vertrek van cruciale pionnen als José Izquierdo, Bjorn Engels en Stefano Denswil opgevangen worden. En dan zijn er nog een resem verhuurde spelers die al dan niet nog een toekomst hebben bij Blauw-Zwart.

Na een Israëlisch avontuur bij Hapoel Acre verkaste Dylan Seys naar FC Twente. De Brugse huurling speelde zich langzaam maar zeker in de kijker en werd in eerste instantie beloond met invalbeurten bij de eerste ploeg. Door zijn goeie prestaties mocht hij vervolgens geregeld in de basis starten. Zo verzamelde de 20-jarige vleugelspits tot dusver 817 competitieminuten.

FC Twente had een aankoopoptie om het Brugse jeugdproduct definitief over te nemen, maar licht die uiteindelijk niet. “Ik heb aan tafel gezeten met Twente en in onderling overleg bleek dit de beste beslissing voor mij. Er zijn namelijk ook nog andere opties”, vertelt Seys aan BlauwZwartFans.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.