OFFICIEEL: Club Brugge legt aanvaller voor 3 jaar vast

OFFICIEEL Club Brugge legt aanvaller voor 3 jaar vast

28 april 2017 08:23 - Club Brugge bevindt zich momenteel in volle Play-Off strijd, maar achter de schermen wordt er op elk moment gewerkt aan de ploeg van de toekomst. Zo heeft Blauw-Zwart een talent uit eigen rangen beloond met een profcontract. 

Rik De Kuyffer is een centrumspits die momenteel uitkomt voor de beloften van Club Brugge. De 18-jarige aanvaller werd vorige zomer weggeplukt bij derdeklasser Berchem Sport.

De jonge spits pikt geregeld zijn doelpuntje mee bij de beloften en maakte ook indruk op de ViaReggio Cup, het prestigieuze Italiaanse toernooi waar Club in de halve finales tegen Empoli strandde. De Kuyffer ziet zijn goeie prestaties beloond worden met een profcontract tot 2020.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.