OFFICIEEL: Philippe Clement niét naar KV Kortrijk

Denswil en Clement

24 april 2017 11:41 - KV Kortrijk heeft maandagmiddag officieel zijn nieuwe oefenmeester voorgesteld. Philippe Clement, de assistent-coach van Michel Preud’homme, werd nadrukkelijk gelinkt aan De Kerels, maar trekt dan toch niet naar het Guldensporenstadion.

Volgens La Dernière Heure was de kans groot dat Clement hoofdtrainer van KV Kortrijk zou worden, maar niets is minder waar. Karim Belhocine zal het huidige seizoen afwerken en daarna neemt Ioannis Anastasiou het roer over.

“De Grieks-Belgische hoofdtrainer komt over van de Nederlandse Eredivisieclub Roda JC en heeft een overeenkomst getekend voor 3 seizoenen. Als speler was hij onder andere actief bij Anderlecht en Ajax. Bij Panathinaikos en Roda JC stond hij aan het roer als hoofdcoach. Met Panathinaikos wist hij in 2014 nog de Griekse beker te winnen”, klinkt het bij KVK.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.