Opnieuw titelkandidaat? Aad de Mos ziet alvast gigantisch voordeel in titelstrijd voor Club Brugge

Hans Vanaken met overwinningsgezangen (Club Brugge - Zulte Waregem)

29 april 2017 09:23 - Nadat Sporting Charleroi donderdagavond ging winnen op het veld van RSC Anderlecht, bestaat er nog een kleine kans dat Club Brugge zichzelf opvolgt als kampioen. Volgens analist Aad de Mos is het alleszins nog niet voorbij. De Nederlander ziet zelfs een gigantisch voordeel voor Blauw-Zwart.

“Kijk, in de Play-Offs is het al al jaren zo dat er de meest rare dingen gebeuren. We zaten op een moment te wachten dat we elk jaar hebben en dat is er halfweg Play-Off 1 nu ook gekomen met de nederlaag van Anderlecht. Er zijn nog 15 punten te verdelen en ik denk dat Michel Preud’homme en Club Brugge zondag in de zetel afwachten wat er zich in Gent gaat afspelen”, zegt De Mos in een gesprek met HLN.

Thuis tegen Anderlecht én Gent

Volgens de Nederlander zullen Gent en Anderlecht gelijkspelen. En Club speelt in de komende weken natuurlijk nog thuis tegen zowel Anderlecht als Gent. En dat zou volgens De Mos wel eens belangrijk kunnen zijn. “Ik denk dat het een gelijkspel wordt en als Club maandagavond wint, dan loopt het hoe dan ook weer twee punten in op de nummers één en twee.”

“En dan moet Anderlecht straks nog naar Brugge en voor Gent geldt hetzelfde. Dan liggen de kaarten toch weer open. Het beste resultaat dat ze zich in Brugge kunnen wensen, is een draw in de Ghelamco Arena aanstaande zondag”, besluit De Mos.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.