Opstelling Club Brugge: van tribune naar basiself?

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)

23 april 2017 11:45 - Zondagavond om 18 uur staat Club Brugge voor de altijd lastige verplaatsing naar het Astridpark. Verliezen is nochtans uit den boze voor Blauw-Zwart. 

Het wordt vooral uitkijken welke manschappen Michel Preud’homme tussen de lijnen brengt. Bij de meeste kranten is er daarover eensgezindheid. Zo wordt er verwacht dat Ricardo van Rhijn opnieuw in de basiself zal verschijnen.

Onze Nederlandse rechtsachter zat tegen Zulte Waregem nog op de tribune, waardoor Ruud Vormer de rechtsbackpositie voor zijn rekening nam. Indien HLN en Het Nieuwsblad het bij het rechte eind hebben, schuift Vormer opnieuw naar het middenveld tegen RSCA. Wellicht ten koste van Claudemir.

Ook Anthony Limbombe en Wesley Moraes zouden wel eens opnieuw de voorkeur kunnen krijgen. Houd BlauwZwartFans straks in de gaten voor de definitieve opstelling.

De verwachte opstelling van Club Brugge

Butelle; Van Rhijn, Engels, Denswil, De Bock; Vormer, Simons, Vanaken; Limbombe, Izquierdo, Wesley

De verwachte opstelling van Anderlecht

Boeckx; Spajic, Kara, Nuytinck, Obradovic; Trebel, Dendoncker, Tielemans; Chipciu, Hanni, Teodorczyk

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.