Opvallend: daarom was er géén persconferentie in aanloop naar Club Brugge – KV Oostende

Verhaeghe - Vormer - Willem

26 april 2017 00:30 - Club Brugge gaat woensdagavond op zoek naar zijn eerste driepunter in Play-Off 1. Door de 0-2 overwinning van AA Gent op bezoek bij Zulte Waregem kan Blauw-Zwart maar beter winnen tegen KV Oostende om de tweede plaats in het vizier te houden. De Buffalo’s tellen op dit moment immers vier punten voorsprong op de landskampioen. 

Normaal gesproken is er ook bij een midweekmatch steevast een persconferentie op de dag voor de wedstrijd. Dinsdag was daar echter geen sprake van op Jan Breydel.

Stadion-presentator Maarten Breckx geeft een woordje uitleg. “Club Brugge speelt woensdagavond tegen KV Oostende, maar een persconferentie met trainer Michel Preud’homme was er opvallend genoeg niet. ‘Geen woorden, maar daden’ liet de persverantwoordelijke van Club Brugge (Kirsten Willem, nvdr) aan ons weten.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.