Opvallende sneer van ex-speler Club naar Timmy Simons

Timmy Simons (Club Brugge - Charleroi)

14 april 2017 10:25 - Op zijn 40ste is Timmy Simons nog altijd belangrijk voor Club Brugge en het ziet er zelfs naar uit dat de captain er straks nog een jaartje als speler bij doet. De middenvelder lijkt onverslijtbaar, maar niet iedereen loopt nog even hoog met hem op.

Zo deelt Alin Stoica een opvallende sneer uit. De nu 37-jarige Roemeen speelde van 2002 tot 2004 voor Club en was in die periode ook ploegmaat van Simons. De gewezen Bruggeling vindt het maar een slecht teken dat Simons nog altijd voetbalt.

“Het niveau van het voetbal is over de hele wereld aan het achteruitgaan. Ook in België”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. “Met alle respect, maar als Timmy Simons kan doorgaan, dan had ik tot mijn 42ste kunnen spelen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.