Plots blijft het goed nieuws regenen uit de Brugse ziekenboeg

Club Brugge viert Supercupoverwinning

13 april 2017 06:53 - Club Brugge moest Play-Off 1 aanvatten met een waslijst aan geblesseerden. Heel even had Blauw-Zwart zelfs geen fitte spits meer in de A-kern rondlopen. Intussen klaart de hemel boven Jan Breydel weer op.

Eerst en vooral kon Jelle Vossen woensdag de veldtraining hervatten. De 28-jarige Limburger werkte zelfs al een gedeelte met de groep af. Volgens HLN is de Brugse topschutter volledig hersteld van de zware kneuzing aan zijn heup. Behoudens ongelukken komt Vossen in aanmerking voor een selectie tegen Zulte Waregem. Wellicht dropt Michel Preud’homme hem wel nog niet meteen in de basis. De Luikenaar was zowel op Gent als thuis tegen Charleroi immers erg tevreden over de prestatie van Wesley Moraes. Normaal gesproken krijgt de Braziliaan opnieuw het vertrouwen, al dan niet met Vossen naast zich.

Daarnaast is er opnieuw goede hoop omtrent de beschikbaarheid van Lior Refaelov. Rafa moest de eerste twee Play-Off speeldagen noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan, maar traint opnieuw buiten. Hij doet dat voorlopig nog grotendeels individueel, maar mag eerstdaags bij de groep aansluiten. De algemene verwachting is dat ook hij fit geraakt voor de derby tegen Essevee.

Tot slot verteren José Izquierdo en Anthony Limbombe de groepstrainingen goed. Beide vleugelspitsen zijn nog maar net terug uit blessure en ondervinden tot dusver geen hinder. En zo liggen enkel Abdoulay Diaby en Benoît Poulain nog in de Blauw-Zwarte lappenmand. Met laatstgenoemde wordt geen risico genomen, aangezien onze centrale verdediger vanwege zijn schorsing sowieso niet in actie kan komen tegen Zulte en Anderlecht. Ruud Vormer was woensdag ziek, maar hij hoopt vandaag opnieuw aan te sluiten.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , ,

Comments are closed.