Preud’homme geeft toe: “Het was een gok”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

10 april 2017 09:13 - De jongste weken is het steevast puzzelen geblazen voor Michel Preud’homme. Heel wat aanvallende spelers van Club Brugge liggen in de lappenmand en dat bracht al de nodige problemen met zich mee. Met Anthony Limbombe keerde er alvast iemand terug uit blessure.

Limbombe mocht tegen Sporting Charleroi invallen en liet meteen zien dat hij over een flits beschikt om een wedstrijd te beslissen. “Maar ik kan nog geen negentig minuten aan”, bekende onze winger na afloop van de wedstrijd in het Jan Breydelstadion.

Iets wat Michel Preud’homme achteraf bevestigde. “Limbombe brengen, was een beetje een gok. Na zoveel maanden zonder wedstrijd en met nog maar enkele trainingen in de benen, liet ik hem al invallen. Mede om een blessure bij Lex Immers te vermijden, want ook hij had last”, tekende Voetbalkrant op uit de mond van onze trainer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.