Preud’homme heeft het helemaal gehad met AA Gent: “Ze praten en praten”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

08 april 2017 07:52 - De topper op het veld van AA Gent heeft deze week voor heel wat discussie gezorgd. Het potige spel dat in de Slag om Vlaanderen geleverd werd, kon maar weinigen bekoren. AA Gent legde de schuld daarvoor bij Club. Michel Preud’homme heeft het stilaan wel gehad met Hein Vanhaezebrouck en de zijnen.

“Kijk, wat Gent en Vanhaezebrouck allemaal vertellen… (zet zich schrap) Ze praten heel veel, vind ik, en vooral over Club Brugge. Als we tegen hen spelen, begint dat een maand voor de match en ook nadien blijven ze maar praten. Ik weet hoe gevoelig die wedstrijd daar ligt, maar ze praten héél véél. (zucht)”, fulmineert hij bij Het Laatste Nieuws.

“Hun mening verandert ook telkens. Twee jaar geleden was Europees voetbal heel positief en geeft het een ploeg een boost. Dit jaar is het plots veel minder goed. Eerst waren ze voor matchen op maandag, dan weer niet en nu weer wel. (kijkt verwonderd) AA Gent praat maar en praat maar. Ze praten zoveel en zo dikwijls over Club Brugge. Ik kan niet volgen en vraag me af waar ze de energie vinden om dat te doen. Het is raar.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.