Preud’homme heeft uitstekend nieuws met het oog op Zulte Waregem

Michel Preud'homme met brede glimlach

14 april 2017 16:56 - Nadat het zijn eerste twee wedstrijden in Play-Off I niet kon winnen, is Club Brugge maandag bijna verplicht om de drie punten te pakken op Zulte Waregem. Anders verliest Blauw-Zwart mogelijk de voeling met koploper Anderlecht, dat eveneens voor een lastige verplaatsing naar KV Oostende staat. Michel Preud’homme kon vrijdag op zijn persconferentie gelukkig goed nieuws melden met het oog op de match tegen Essevee.

Zo kan de Brugse coach op bijna zijn voltallige spelersgroep rekenen. “Buiten Diaby beschik ik over een volledig fitte kern. Poulain (bil) diende ik zaterdag noodgedwongen te vervangen, maar morgen of begin volgende week verwacht ik hem terug bij de groepstraining”, klinkt het op de officiële website. Poulain is overigens sowieso geschorst tegen Zulte en Anderlecht.

Ook over Izquierdo en Vossen is er goed nieuws. “Izquierdo traint opnieuw voluit. Ik ben tevreden over zijn inzet, maar hij mag niet overdrijven. Ook Vossen trainde al voluit mee. Jelle is een doorbijter en toonde de voorbije dagen veel inzet. Ik verwacht hem klaar voor maandag”, aldus MPH.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.