Preud’homme laat zich uit over fitheid Wesley, Limbombe en Izquierdo

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

07 april 2017 17:55 - Michel Preud’homme had enkele grote verrassingen in petto in zijn selectie voor de wedstrijd tegen Charleroi. Wesley Moraes werd toch nog klaargestoomd nadat hij in Gent geblesseerd uitgevallen was, terwijl ook Anthony Limbombe vroeger dan verwacht fit blijkt. José Izquierdo is er daarentegen nog niet bij.

“Alle geselecteerde spelers zijn klaar voor de wedstrijd of op zijn minst een deel van de wedstrijd. Zo ook Wesley en Limbombe. Ze trainden de afgelopen dagen zonder problemen mee, maar werkten daarnaast ook nog een individueel programma af. Fysiek zijn ze klaar”, verzekerde Preud’homme op zijn persconferentie.

Izquierdo werkt nog aan zijn terugkeer. “José heeft nog geen volledige training met de groep afgewerkt. Gisteren en vandaag heeft hij een deel meegedaan, maar dat was heel licht.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.