Preud’homme legt uit waarom hij Engels in de spits posteert

Bjorn Engels kopbal

07 april 2017 19:25 - Michel Preud’homme moest de voorbije weken dikwijls serieus puzzelen in het aanvallende compartiment door de vele blessures. In Gent bracht hij afgelopen weekend zelfs al een halfuur voor tijd Björn Engels in als spits. Door de blessures van Vossen en Diaby lijkt het niet uitgesloten dat de verdediger de komende weken opnieuw in de aanval belandt.

Preud’homme geeft aan dat hij niet alleen omwille van zijn lengte Engels in de spits posteert. “Engels is sterk in het lezen van het spel, en positioneert zich daarom vaak slim in de spits”, vertelde hij vrijdag op zijn persconferentie.

Voor Dorin Rotariu kwamen er nog niet al te veel speelkansen, ondanks de vele blessures. “Rotariu is een lopend verhaal. Hij heeft kwaliteiten, maar moet nog evolueren in handelingssnelheid. Geef hem tijd.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.