Preud’homme sneert: “De rest mag blijven voortdoen”

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

15 april 2017 08:55 - Michel Preud’homme wacht mogelijk nog een schorsing voor zijn hevige reactie bij de discutabele strafschopfase in de wedstrijd tegen Charleroi. Als hij geschorst wordt, is hij niet de enige die bij Club Brugge op het strafbankje zit. Eerder deze week werden Benoît Poulain en kinesist Jan Van Damme al gesanctioneerd. Preud’homme vindt dat Club geviseerd wordt.

“Ik vergelijk het met een wielrenner. Een wielrenner die al veel heeft gewonnen, maar plots vaststelt dat hij geen schijn van kans meer maakt – hij moet ook doping nemen”, verklaart Preud’homme de frustratie bij Club. “Hij ziet hoe bij anderen ongeoorloofde middelen worden toegelaten.”

“Maar vervolgens wordt alleen naar die ene wielrenner gekeken. En de rest mag blijven voortdoen. Begrijpen jullie wat ik bedoel? Ik wil heel graag alles correct doen, maar dat moet dan ook voor iedereen gelden”, besluit onze coach in Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.