Preud’homme spreekt zich uit over zijn toekomst bij Club

Michel Preud'homme met Club-sjaal

08 april 2017 09:25 - Eind vorig seizoen was er veel te doen om de toekomst van Michel Preud’homme. De komende maanden lijkt dat scenario zich te herhalen. Nu al lijken velen ervan uit te gaan dat de trainer er na het seizoen de brui aan zal geven, maar Preud’homme zelf laat voorlopig niet in zijn kaarten kijken.

“Ik heb nog geen beslissing genomen, ik wacht de play-offs eerst af. En zelfs als ik ze in mijn hoofd al genomen heb, dan kan die beslissing nog veranderen. Vorig jaar wilde ik ook eerst stoppen, maar heb ik toch beslist om door te gaan. Ik weet dat ik van mening kan veranderen, en dat is belangrijk”, geeft hij aan in het RTBF-programma Sur le Gril.

“Als ik op een dag stop, is dat niet definitief. Ik zal rust nemen, maar ik begin opnieuw wanneer ik gerecupereerd ben. Maar ik ben niet bang dat ik me zal vervelen: alles wat ik doe, doe ik voluit en met passie. Of het nu golfen is of tijd doorbrengen met mijn naasten. Ik zou ook willen reizen. Ik ben overal in Europa geweest, maar ik heb niets gezien behalve mijn hotelkamer en de stadions.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.