Preud’homme verrast vriend en vijand met selectie voor tegen Charleroi

Michel Preud'homme lacht (Club Brugge - Anderlecht)

07 april 2017 11:47 - Zaterdagavond om 18 uur is het Jan Breydelstadion het decor voor de competitiematch tussen Club Brugge en Charleroi. Bij Blauw-Zwart zijn er zoals geweten veel geblesseerden, maar twee belangrijke spelers duiken opnieuw op in de selectie.

Michel Preud’homme kan tegen de Carolo’s niet rekenen op Abdoulay Diaby, José Izquierdo, Lior Refaelov en Jelle Vossen. Zij liggen nog altijd in de lappenmand. Wesley Moraes én Anthony Limbombe zijn er daarentegen wél bij.

Wesley is voldoende hersteld van de wonde die hij opliep tegen AA Gent, terwijl ook Limbombe fit blijkt. Vooral dat laatste is opvallend, aangezien onze 22-jarige flankspeler aanvankelijk pas in het midden van de Play-Offs opnieuw inzetbaar verwacht werd.

Van de Blauw-Zwarte youngsters stappen ook linksachter Ahmed Touba en aanvaller Thibault Vlietinck morgen op de bus. Heel wat Club-fans hadden gehoopt op Fran Brodic, maar hij maakt opnieuw geen deel uit van de selectie. Bij Charleroi is de belangrijkste afwezige Hamdi Harbaoui.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Van Rhijn, Palacios, Poulain, Engels, Denswil, De Bock, Cools en Touba

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vanaken, Vormer en Immers

Aanvallers: Rotariu, Vlietinck, Limbombe en Wesley

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.