Preud’homme ziet tegen Zulte Waregem gevaarlijke valkuil voor Club

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

15 april 2017 10:25 - Club Brugge is met slechts één op zes begonnen aan Play-Off I en dus moet er op Paasmaandag eigenlijk gewonnen worden van Zulte Waregem. Dat is bij de tegenstander wel even anders, ondanks dat Essevee slechts dezelfde cijfers kan voorleggen.

Voor Michel Preud’homme is dat een valkuil waar Club voor moet opletten. “Je voelt dat er drie ploegen zijn die losser spelen. Zulte won de Beker van België al, Charleroi is al tevreden met een plaats in Play-off I en bij Oostende moet niets. Bij Club Brugge, Anderlecht en AA Gent is dat wel even anders”, legt hij uit aan Sporza.

“Dat is voor ploegen als Zulte Waregem dus een voordeel. Ze spelen losser en zijn in vorm. Het is nog te vroeg om te zeggen dat we 4 op 6 moeten halen de volgende twee wedstrijden. Er kan zoveel gebeuren in de Play-Offs en het zal in de laatste vijf wedstrijden beslist worden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.