Scheidsrechter Anderlecht – Club Brugge bekendgemaakt

Club-fans keep the faith

18 april 2017 15:30 - Club Brugge heeft na zijn eerste drie Play-Off speeldagen slechts 2 punten verzameld. Het zat Blauw-Zwart niet mee en het verdiende zeker meer, maar de harde realiteit is dat Michel Preud’homme en zijn troepen zondag eigenlijk moeten gaan winnen in het Astridpark om alsnog te mogen dromen van het verlengen van de titel.

Volgens Peter Vandenbempt wordt dat geen eenvoudige opgave. “Als Club Brugge volgend weekend in Anderlecht verliest, is het echt voorbij voor de titel. Als je weet dat Club al bijna 20 jaar en 25 wedstrijden niet meer gewonnen heeft in Brussel en daar al heel dikwijls in een betere vorm en met veel meer vertrouwen gaan spelen is dan nu, dan weet je dat dat een loodzware opgave is”, klinkt het tegenover Sporza.

Club heeft wel het voordeel dat Paars-Wit mogelijk vermoeid terugkeert van zijn donderdagavondmatch tegen Manchester United. Anderlecht verdedigt in de kwartfinale van de Europa League zijn 1-1 gelijkspel uit de heenmatch. Positief is ook dat MPH gewoon mag plaatsnemen op de bank. Hoe dan ook wordt deze Anderlecht – Club Brugge een match op het scherpst van de snee. Serge Gumienny wacht de moeilijke taak om onze ‘Hate Game’ in goede banen te leiden. Dat meldt het officiële Twitter-account van de Belgische scheidsrechters. Op speeldag 5, thuis tegen KV Oostende, is het de beurt aan Wim Smet.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.