Scheidsrechter Wouters reageert na discutabele strafschop en is erg duidelijk

Ricardo van Rhijn (Club Brugge - Genk) (2)

10 april 2017 08:27 - Na afloop van Club Brugge – Sporting Charleroi ging het in het Jan Breydelstadion slechts over één fase: de strafschop van de bezoekers. Ricardo van Rhijn gaf meteen aan dat hij een duw kreeg van Clément Tainmont, die op zijn beurt zou hebben toegegeven dat hij een fout maakte.

“Iedereen zag dat het geen penalty was, behalve de man die een beslissing moest nemen”, voegde Ludovic Butelle eraan toe. Die man in kwestie – scheidsrechter Luc Wouters – bijt van zich af.

“Geen duwfout”

“Bij de voorzet die overwaait, zie ik hoe van Rhijn zijn twee handen boven zijn hoofd houdt en de bal met de armen raakt. Voor mij was er geen duwfout van Tainmont. Als je dit telkens moet fluiten, moet je het spel dertig keer stilleggen”, zegt de ref in Het Laatste Nieuws. 

“De man op de achterlijn hield een andere zone in de gaten waardoor ik kon opschuiven en een goed zicht had op de spelfase. Dat Club Brugge boos is? Ik sta er om goeie beslissingen te nemen, niet om populair te zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.