Simons mag het gaan uitleggen na pijnlijke vertoning in het Astridpark: “Hoog tijd”

Timmy Simons (Club Brugge - Charleroi)

23 april 2017 20:07 - Club Brugge kon zondagavond nooit een vuist maken in het Astridpark. Het ging kansloos met 2-0 onderuit en telt nu 9 punten achterstand op Anderlecht. 

Timmy Simons liet dan ook een teleurgestelde indruk na de wedstrijd. “Na zo’n eerste 45 minuten weet je dat het nog een lange tweede helft wordt”, vertelt onze kapitein voor de camera’s van PlaySports. “We hadden dan nog één goeie kans met Wesley. Als je die nog kan maken, was er misschien nog een beetje hoop. Maar het was ook opletten dat we geen pandoering kregen.”

Onze middenvelder vindt ook geen verklaring voor het belabberde spel van de landskampioen. “Anderlecht zit in de goeie flow en het wil hier maar niet lukken. Dat is verdomd jammer. Of we ons nu op de tweede plaats moeten focussen? Het wordt hoog tijd dat we wedstrijden gaan winnen. Anders hoef je niet eens naar andere ploegen te kijken…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.