“Soms ben ik bang dat Club te veel geld voor me zal vragen”

Vanaken - Refaelov - Simons - Izquierdo

22 april 2017 03:00 - Club Brugge wil zondag in het Astridpark zijn laatste strohalm grijpen in het najagen van een nieuwe landstitel. Daarvoor rekent het onder meer op de flitsen van José Izquierdo. Op bezoek bij Zulte Waregem miste onze sneltrein nog matchritme, maar tegen Paars-Wit wil de 24-jarige Colombiaan nog één keer schitteren. Straks wacht immers een nieuwe uitdaging.

Het heeft er alle schijn van dat de Gouden Schoen van de Jupiler Pro League ook dit jaar niet in België blijft. “Ik wil nu nog alles geven in de Play-Offs en proberen om nog kampioen te worden. Daar gaat mijn volledige focus naartoe. En dan wil ik mijn vleugels uitslaan”, is Izquierdo eerlijk in een gesprek met Fan!.

“Vorig jaar werd een bod van 12 miljoen euro van Hamburg afgewimpeld. Ik was boos toen ik niet weg mocht. Het bleek de beste beslissing. Nu ligt dat anders. Ik lig nog onder contract, maar voetbal draait om het grijpen van momenten. En mijn moment is nu. Wie gaat hier volgend seizoen trainer zijn? Raak ik niet geblesseerd? Enfin, de tijd is gekomen om te gaan.”

Izquierdo vreest wel een beetje voor de prijs die op zijn hoofd geplakt zal worden. “Ik denk dat de club veel geld voor me zal vragen. Te veel misschien. Daar ben ik soms bang voor.” Onze vleugelspits licht ook al een tipje van de sluier over zijn volgende bestemming.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.