Timmy Simons ging in de clinch met Filip Joos: “De waarheid moest verteld worden”

Filip Joos (analist)

01 april 2017 17:00 - Timmy Simons doet voor de camera’s niet graag straffe uitspraken, maar binnenskamers zal je het geweten hebben als iets niet naar de zin is van onze captain. Zo had hij enkele jaren geleden een serieus meningsverschil met Filip Joos.

Toen er gewag werd gemaakt van een ruzie tussen Simons en Vincent Kompany, had onze middenvelder het even helemaal gehad. “Ik had ooit eens gezegd dat het jammer zou zijn dat Vince afgerekend zou worden op het extra-sportieve en niet op het sportieve. Blijkbaar was hij eens zijn das vergeten bij een wedstrijd van de nationale ploeg”, klinkt het tegenover Fan!.

“Ik was er niet eens bij. Het ging echt over niets, maar die uitspraak heeft mij jarenlang achtervolgd, terwijl intern alles al besproken en gladgestreken was”, doet onze aanvoerder zijn verhaal. “Ik had het echt gehad en wilde dat de waarheid verteld werd. Ik ben toen in de luchthaven op Filip Joos afgestapt om te vragen waarom hij insinueerde dat Vince en ik op voet van oorlog leefden. ‘Wie heeft je dat verteld?’, vroeg ik. Hij zei dat hij dat van een bron gehoord had. Wie die bron was, kreeg ik niet te horen.”

Simons vond dat het welletjes geweest was. “Ik heb toen Vince erbij geroepen en hem op de man af gevraagd of er een probleem was tussen ons. Dat was er dus niet. Ondertussen was ook Frank Raes er komen bij staan. Ach, uiteindelijk werd het nog een toffe babbel. Dat was dus voor eens en altijd opgelost.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.