‘Uitstekend nieuws voor Club vanuit Charleroi’

Felice Mazzu (Sporting Charleroi)

07 april 2017 10:25 - Club Brugge krijgt zaterdag Sporting Charleroi op bezoek en voor die partij kampt Blauw-Zwart met een overvolle ziekenboeg. Diaby, Izquierdo, Refaelov en Vossen zijn al zeker out, terwijl ook het aantreden van Limbombe en Wesley nog onzeker is. Maar Michel Preud’homme is gelukkig niet de enige coach met blessurezorgen.

Ook Felice Mazzu moet immers een sleutelspeler missen in het Jan Breydelstadion. Hamdi Harbaoui zal er zaterdag sowieso niet bij zijn, melden zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad. De spits heeft nog te veel last van de knie nadat hij een trap kreeg tegen KV Oostende en trainde deze week niet.

Mazzu moet zo één van zijn sleutelspelers missen, maar recupereert anderzijds wel David Pollet. De spits keert terug uit blessure en neemt wellicht de plaats van Harbaoui in. Ook Damien Marcq zal er opnieuw bij zijn nadat hij vorige week geschorst was.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.