Uitstekend nieuws voor de toekomstige Belgische kampioen

Club Brugge kampioen (Club Brugge - Anderlecht)

11 april 2017 01:00 - Club Brugge, RSC Anderlecht of toch nog AA Gent? Niemand die met zekerheid kan voorspellen welke ploeg eind mei op het hoogste schavotje prijkt in de Jupiler Pro League. Wat wél al zeker is, is dat de toekomstige Belgische kampioen nog meer dan in de voorgaande jaren langs de kassa zal passeren.

AA Gent schopte het begin 2016 tot in de achtste finales van de Champions League en streek zo 25 miljoen euro op. Club Brugge beleefde een terugkeer op het kampioenenbal in mineur, maar mocht desondanks 15 miljoen euro op de bankrekening bijschrijven.

Volgens La Dernière Heure zal dit bedrag vanaf het seizoen 2018-2019 met maar liefst 30% stijgen. Zo zal de Belgische kampioen straks 25 miljoen euro in plaats van 15 miljoen euro ontvangen voor deelname aan de groepsfase van de Champions League. Naast prestige staat er dus ook een pak geld op het spel!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.