Vadis: “Bepaalde mensen bij Club Brugge zijn schuldig aan grootste frustratie in mijn carrière”

Vadis Odjidja-Ofoe (Club Brugge)

13 april 2017 08:27 - Vadis Odjidja doet het tegenwoordig goed bij Legia Warschau, maar ligt nog maar één jaar onder contract bij de Poolse topclub. Een zomertransfer behoort dan ook tot de mogelijkheden. Zo werd onze gewezen middenvelder eerder deze week aan zowel Anderlecht als AA Gent gelinkt. Al had zijn carrière er ook helemaal anders kunnen uitzien.

In Hoogvliegers komt Vadis nog eens terug op zijn gemiste transfer naar Everton. “Dat is denk ik wel de grootste frustratie uit mijn tijd bij Club Brugge. Het is sowieso een cruciaal moment geweest in mijn carrière. In plaats van te vechten voor een basisplaats bij Everton moest ik bij Club Brugge blijven… Waar iedereen opeens anders tegen me deed en anders tegen me aankeek. Er was kritiek op alles wat ik deed.”

“De UEFA oordeelde spijtig genoeg in het nadeel van de transfer (de papieren waren te laat binnen, nvdr), dus ik moest blijven”, vervolledigt Vadis zijn verhaal. “Dat het niet de schuld van de UEFA was dat de transfer uiteindelijk niet doorging? Neen, er zullen wel andere schuldige mensen zijn hé.” Interviewer Geert De Vlieger ruikt zijn kans: “De trainer (Georges Leekens, nvdr) misschien?” Vadis reageert met een veelzeggende glimlach. Er waren enkele jaren geleden al geruchten dat onze toenmalige coach de boel gesaboteerd zou hebben om de speler in Jan Breydel te houden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.