Verheyen en De Coninck geven pronostiek Anderlecht – Club Brugge

Verheyen en De Coninck voorspellen Anderlecht - Club Brugge

23 april 2017 11:45 - Zondagavond staat Club Brugge voor de levensbelangrijke verplaatsing naar Anderlecht. Paars-Wit heeft een betere vorm dan Blauw-Zwart, maar de manschappen van René Weiler moesten donderdagavond 120 minuten lang diep gaan in hun Europa League duel tegen Manchester United.

Gert Verheyen verwacht straks een gelijkspel. “Mijn pronostiek voor Anderlecht – Club Brugge is 1-1. De reden daarvoor is dat Anderlecht Europees gespeeld heeft. Misschien zijn ze toch wel vermoeid om echt afstand te kunnen nemen van Club.”

Ons Club-icoon verwacht niet dat Michel Preud’homme & co aan het langste eind trekken. “Het is al zo lang geleden dat ze daar nog hebben kunnen winnen. Ik denk dat ze net niet goed genoeg zijn om die overwinning daar nu te gaan halen.”

Wim De Coninck verwacht een driepunter voor de thuisploeg. “Ik denk dat het 2-1 voor Anderlecht wordt, waardoor Club waarschijnlijk uitgeschakeld zal zijn voor de titel.” Onderstaand de beelden, alsook de meningen van Alex Teklak en Benoit Thans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.