Verheyen gecharmeerd: “Heeft alles wat ze bij Club Brugge van een flankaanvaller verwachten”

Dorin Rotariu (Club Brugge - Charleroi)

30 april 2017 10:53 - Michel Preud’homme gooide eerder deze week tegen KV Oostende enkele nieuwe namen in de ploeg. Gert Verheyen – onze gewezen publiekslieveling – zag één iemand in het bijzonder zijn kans grijpen.

“Rotariu vond ik goed spelen tegen KV Oostende. Die jongen heeft een goede beurt gemaakt”, opent Verheyen zijn betoog. “Al vind ik dat hij een doelpunt had kunnen maken. Als hij bij die ene goede kans zijn rechtervoet gebruikt, was het misschien wel prijs. Maar oké, dat is zeker typisch voor een linksvoetige speler?”, lacht de analist.

Diepgang

Ondanks het feit dat hij niet tot scoren kwam, kon Rotariu bekoren. “Hij zorgde voor veel diepgang, was goed aan de bal en beschikt natuurlijk over een prima linkervoet. Dat is altijd mooi om te zien, hé.”

“Ook zonder bal liet Rotariu fraaie dingen zien. Hij liep goed en speelde af en toe op het juiste moment tussen de lijnen. Kortom: Rotariu heeft alles wat ze bij Club Brugge van een flankaanvaller verwachten”, besluit Verheyen tegenover Voetbalkrant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.