Verheyen legt uit waarom de Brugse aanhang zo speciaal is: “Dat word je gewaar als speler”

Zomerse Club Brugge fans

27 april 2017 11:00 - Met een teleurstellende 2 op 12 hadden de supporters van Club Brugge nog niet veel reden tot glimlachen in deze Play-Offs. Maar ook in moeilijke tijden staat het Blauw-Zwarte legioen paraat. Met succes, want woensdagavond scoorde Club zijn eerste driepunter tegen KV Oostende.

Gert Verheyen nam samen met Bart Raes het commentaar van de wedstrijd voor zijn rekening. Het Club-icoon benadrukte daarbij de cruciale rol van de Brugse aanhang. “Hier in Jan Breydel merk je dat het publiek ook na die zwakke Play-Off start niet super negatief is. Zelfs niet na die vroege tegengoal van Dimata. Dat geluk hebben ze. Allé, dat is geen geluk, het is iets dat je natuurlijk al jaren afdwingt.”

Verheyen speelde zelf van 1992 tot 2006 op Olympia en weet wat zo’n steun kan betekenen voor de ploeg. “Het is echt wel een fijn publiek dat de steun blijft behouden. Ook al weten ze dat het ondertussen verloren is voor het kampioenschap. Zij gaan hun eigen spelers niet afmaken omdat het minder gaat of omdat ze slecht gespeeld hebben tegen Anderlecht. En dat word je wel gewaar als speler”, klinkt het vol lof tegenover PlaySports.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.