Verrassing in de maak? ‘Club Brugge dicht bij toptransfer’

Verhaeghe - Preud'homme

23 april 2017 09:00 - De kans is erg groot dat Club Brugge deze zomer afscheid neemt van José Izquierdo. Onze Gouden Schoen acht de tijd immers rijp om zijn goeie prestaties bij Blauw-Zwart te verzilveren met een lucratieve transfer. 

Om zijn vertrek op te vangen werd alvast Elton Acolatse van Westerlo transfervrij binnengehaald. Daar zal het echter niet bij blijven. Zo denkt Blauw-Zwart ook aan Henry Onyekuru, één van de smaakmakers uit de Jupiler Pro League dit seizoen bij Eupen. Volgens La Dernière Heure is de kans groot dat de 19-jarige Nigeriaan straks in Jan Breydel neerstrijkt. De Waalse krant spreekt zelfs van een nakend akkoord.

Onyekuru trof dit seizoen al 17 keer raak en kan op heel wat interesse rekenen. Ploegen als Chelsea, Arsenal, Liverpool, Southampton, Sevilla, Celtic, Borussia Mönchengladbach en Bournemouth volgen de prestaties van de dribbelvaardige vleugelspits op de voet. Een overgang naar Club zou om twee redenen opmerkelijk zijn. Enerzijds omdat de Daily Mail eerder deze maand nog sprak over een prijskaartje van maar liefst 8 miljoen euro, anderzijds omdat Onyekuru eerder aangaf dat zijn voorkeur uitgaat naar een buitenlands avontuur.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.