(VIDEO) – Brugse aanhang pakte uit met ludieke actie tegen AA Gent

(VIDEO'S) - Brugse aanhang pakte uit met ludieke actie tegen AA Gent

05 april 2017 18:21 - Door de hevige strijd tussen de lijnen tijdens AA Gent – Club Brugge is het sommigen ongetwijfeld ontgaan dat er ook naast het veld heel wat te beleven viel in de Ghelamco Arena. 

De rivaliteit tussen de supportersclans van Club en Gent is de laatste jaren alleen maar toegenomen. Net voor de Slag om Vlaanderen treiterde de Brugse aanhang de Buffalo’s met een ludieke eendjes-actie, vanzelfsprekend verwijzend naar de ‘Kwekkers’, een bijnaam voor de supporters van Gent. Dat alles vergezeld van de nodige “Buffalo Buffalo Kwek Kwek Kwek”-gezangen. Onderstaand het leukste beeldmateriaal van de sfeeractie van Blue Army.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.