(VIDEO) – Dury heeft na de match nog een opvallend cadeautje voor Preud’homme

(VIDEO) - Dury heeft na de match nog een opvallend cadeautje voor Preud'homme

17 april 2017 16:56 - Club Brugge kwam maandag niet verder dan een 2-2 gelijkspel op bezoek bij Zulte Waregem en ziet Anderlecht zo 6 punten uitlopen. Michel Preud’homme was achteraf dan ook niet tevreden met de puntendeling, maar toch kon er dankzij Francky Dury nog een glimlach af.

Preud’homme hekelde de zwakke start van zijn ploeg, maar was wel tevreden over de manier waarop zijn manschappen zich terug in de match knokten. Bij Essevee was trainer Dury best tevreden met het gelijkspel. Met de bekerwinst op zak is de druk aan de Gaverbeek dan ook een stuk minder groot.

De trainer van Zulte had zelfs gedacht aan een lachwekkend cadeautje voor Preud’homme: een nieuw notitieboekje. Vanzelfsprekend een knipoog naar de match van Club tegen Charleroi. De Luikenaar kon het grapje duidelijk best smaken. Onderstaand de beelden.

De aanleiding tot het cadeau

Dury geeft MPH een nieuw notitieboekje

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.