(VIDEO) – FCB Support komt met wijze woorden: “Daarom ben ik content dat ik Club-fan ben”

(VIDEO) - FCB Support komt met wijze woorden Daarom ben ik content dat ik Club-fan ben

30 april 2017 14:29 - Club Brugge won afgelopen woensdag met 3-1 van KV Oostende na doelpunten van José Izquierdo (2x) en Jelle Vossen. Voor deze Zeeslag om Vlaanderen kwam FCB Support opnieuw met een leuk filmpje. 

Met een teleurstellende 2 op 12 op de teller kan de moed al eens in de schoenen zakken. Club-fan Thijs gooide het echter over een andere boeg in aanloop naar Club – KVO. “Hoe zwaar dat het ook tegenslaat of hoe slecht je ook denkt dat het gaat… Er is altijd iets positiefs. Winnen of verliezen, ik ben sowieso content dat ik supporter van Club Brugge ben.”

“Ik ben blij dat ik naar het stadion kan gaan. Ik ben blij dat ik bij m’n vrienden ben. En ik ben blij dat ik de sfeer kan opsnuiven. Ik ga er naartoe en dat maakt mij gelukkig. Hopelijk jullie ook! Wij gaan ons alleszins amuseren”, klinkt het klaar en duidelijk. Dat en nog veel meer leuks in onderstaande video.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.