(VIDEO) – Opmerkelijk: supporters AA Gent en Anderlecht zingen sámen tegen Club Brugge

(VIDEO) - Opmerkelijk supporters AA Gent en Anderlecht zingen sámen tegen Club Brugge

30 april 2017 15:31 - Na 45 minuten voetballen in de Ghelamco Arena staat de brilscore nog steeds op het bord. Hoewel AA Gent en Anderlecht elkaar in de ogen kijken, wordt er door de fans van beide teams aan… Club Brugge gedacht.

“Al wie nie springt is FCB”, is klaarblijkelijk een lied waarin zowel de Blauw-Witte als de Paars-Witte aanhang zich kan vinden. De supporters va de Buffalo’s en RSCA hebben met Club immers een gezamenlijke rivaal. Na de match waren het evenwel de Club-fans die konden lachen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.