(VIDEO) – PlaySports lacht met Club, maar eigenlijk klopt hun grap niet

PlaySports lacht met Club, maar eigenlijk klopt hun grap niet

19 april 2017 17:15 - Club Brugge kwam afgelopen weekend niet verder dan een 2-2 gelijkspel op het veld van Zulte Waregem. Na afloop gaf Francky Dury een ludiek cadeau in de vorm van een nieuw notitieboekje aan Michel Preud’homme. 

Voer genoeg voor PlaySports om zelf ondertitels bij het filmpje te plaatsen. Hun ‘grap’ bestaat erin dat het boekje volstaat met afbeeldingen van de prijzen die Club dit seizoen pakte. “Geen dus”, klinkt het. Zijn ze de gewonnen Supercup tegen Standard (2-1) al vergeten misschien? 🙂

Het origineel filmpje

Het filmpje met de ondertitels van PlaySports

Klik hier

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.