Weiler valt uit zijn rol: “Ik heb de indruk dat onze tegenstanders veel makkelijker een penalty meekrijgen”

René Weiler (Anderlecht)

28 april 2017 17:04 - Anderlecht moest zich donderdagavond gewonnen geven tegen een sterk Sporting Charleroi. Na afloop van de wedstrijd nam trainer René Weiler scheidsrechter Alexandre Boucaut op de korrel.

“Ik heb de beelden vluchtig bekeken en voor mij is er geen twijfel mogelijk: zowel de fout op Acheampong als de overtreding op Teodorczyk had de scheidsrechter met een penalty moeten bestraffen”, vertelt Weiler aan HLN.

Waarna de Zwitser nog een stap verder ging. “Ik heb trouwens de indruk dat onze tegenstanders veel makkelijker een penalty meekrijgen en dat er voor ons al veel moet gebeuren vooraleer de referee naar de stip wijst.” Toch een beetje vreemd, meneer Weiler. Zeker als je weet dat Club Brugge in deze Play-Offs al enkele discutabele strafschoppen tegen kreeg…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.