Wordt speler van Club Brugge opgeroepen door Reviewcommissie?

Vanaken - Wesley - Engels - Rotariu - Vossen - Butelle - De Bock - Cools - Denswil - Vormer

10 april 2017 07:52 - Het werd zaterdag geen prettige avond voor Club Brugge. Het speelde in eigen huis gelijk tegen Sporting Charleroi (1-1) en slaagde er niet in om dichter bij de leidersplaats te sluipen. Eén van de weinigen die goed speelde bij Blauw-Zwart was Wesley Moraes.

Onze Braziliaanse spits scoorde voor de tweede opeenvolgende week en liet zien dat hij de aanval kan dragen. Maar… Wesley liet zich ook van zijn mindere kant zien. Zo deelde hij tijdens de match een ‘slag’ uit aan Charleroi-verdediger Clinton Mata.

Scheidsrechter Luc Wouters merkte het incident niet op en gaf dan ook geen kaart aan Wesley. De Braziliaan moet nu echter vrezen voor een schorsing. De kans is reëel dat de Reviewcommissie hem op basis van tv-beelden vervolgt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.