Zoon Preud’homme windt er geen doekjes om na discutabele strafschop Charleroi

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

08 april 2017 20:46 - Club Brugge is met 1 op 6 zwak aan de Play-Offs begonnen. In de Ghelamco Arena verdiende Blauw-Zwart nochtans meer dan een 2-1 nederlaag en ook thuis tegen Charleroi hadden Michel Preud’homme en zijn manschappen de drie punten áltijd thuis moeten houden.

Preud’homme was na de wedstrijd dan ook een teleurgesteld man en liet dat duidelijk merken voor de camera’s van PlaySports. Zo vond de Brugse coach onder meer dat scheidsrechter Luc Wouters nooit een strafschop had mogen fluiten voor de bezoekers.

Zijn zoon, Guilian Preud’homme, vond eveneens dat er een vreemd geurtje aan het penaltydoelpunt van de Carolo’s hing. Hij geeft met zijn reactie op Twitter aan dat de match volgens hem ‘verkocht’ was. En hij is lang niet de enige die er zo over denkt.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.