Afscheid in mineur op Jan Breydel: “Hij wil Club Brugge absoluut verlaten”

23 mei 2017 07:30 - Vorige zomer was Tomas Pina transferdoelwit nummer één van Club Brugge. De 29-jarige Spanjaard werd binnengehaald met een knieblessure, maar moest en zou Timmy Simons opvolgen bij Blauw-Zwart. Uiteindelijk verzamelde de man van 3 miljoen euro afgelopen seizoen slechts 318 competitieminuten. 

De laatste keer dat Pina in de Jupiler Pro League mocht opdraven, dateert van 18 december tegen KV Kortrijk. En wellicht zal het daar ook bij blijven. De verdedigende middenvelder kon zich namelijk nooit opwerpen als een échte concurrent voor Simons en heeft bijgevolg geen toekomst meer bij de uittredende landskampioen.

Volgens HLN dreigt een afscheid in mineur. “Een seizoen zoals dit, waar hij zijn tijd hoofdzakelijk doorbracht op de bank, in de tribune of in de ziekenboeg, wil hij niet meer meemaken. Pina wil Brugge absoluut verlaten en kreeg ook te horen dat Club wil meewerken.” Het Brugse bestuur hoopt nog een aanzienlijk deel van de geïnvesteerde centen in de ex-speler van Villarreal te recupereren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.