Anderlecht-fans dagen die van Club Brugge uit

Passionele Club-fans

18 mei 2017 23:26 - Voor Club Brugge wordt het een donderdagavond om snel te vergeten. Blauw-Zwart verloor met 2-1 op bezoek bij KV Oostende en zag tot overmaat van ramp aartsrivaal Anderlecht kampioen spelen door een 1-3 overwinning bij Sporting Charleroi. 

Door de nederlaag in de Versluys Arena moet Blauw-Zwart zondag nog vol aan de bak tegen AA Gent om de tweede plaats en de bijhorende Champions League-voorronde veilig te stellen.

Anderlecht kon een heel seizoen lang niet bekoren met zijn voetbal vanuit de omschakeling, maar mag desondanks zijn 34ste landstitel vieren. Op Twitter sneerden de Brusselaars naar de uittredende landskampioen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.