Anderlecht-fans halen uit naar Boucaut: “Hij heeft Brugge 5 punten dichter gebracht”

Club-fans fuck you

01 mei 2017 19:51 - Club Brugge heeft maandagavond gedaan wat het moest doen: het pakte de drie punten tegen Zulte Waregem. Blauw-Zwart kwam al vroeg op achterstand door een kopbaldoelpunt van Derijck, maar zette de scheve situatie nog voor de rust recht dankzij goals van Vanaken en Rotariu.

De manschappen van Michel Preud’homme pakten een verdiende overwinning, maar na afloop van deze match zal er toch vooral nagepraat worden over de scheidsrechterlijke prestatie van Alexandre Boucaut.

Zo vinden de fans van RSC Anderlecht dat Boucaut Blauw-Zwart opnieuw in de titelstrijd gebracht heeft. Zij oordelen dat de ref donderdagavond tijdens Anderlecht – Charleroi (0-1) altijd een strafschop had moeten fluiten voor een fout op enerzijds Frank Acheampong en anderzijds Łukasz Teodorczyk.

Afgekeurd

Daarnaast zagen ze diezelfde Boucaut maandagavond twee goals van Essevee afkeuren. Daar viel nochtans iets voor te zeggen. Het doelpunt van Hamalainen werd afgekeurd vanwege een duwfout op Palacios, die van Dalsgaard voor een fout op Butelle.

Net voor de rust vergat Boucaut dan weer om de bal op de stip te leggen na een fout van Marrone op Vanaken. En in de tweede helft kreeg Dalsgaard geen rode kaart na een onwaarschijnlijke tackle op Vormer. Sterker nog, hij floot niet eens een fout. Het leverde hem zowaar een scheldtirade van Filip Joos op.

Anderlecht-fans vinden dat Boucaut Club bevoordeelt

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.