Anderlecht-fans wanen zich zegezeker en pakken nú al uit met deze kampioenenshirts

Club-fans fuck you

14 mei 2017 10:27 - Vanavond om 20 uur kan de titelstrijd in een beslissende plooi liggen. Maar daarvoor moet Anderlecht wel nog eerst winnen op Jan Breydel, hetgeen geen gemakkelijke klus belooft te worden. De hele Blauw-Zwarte familie zal er namelijk álles aan doen om de drie punten thuis te houden en zo meteen ook een Paars-Wit titelfeest te verhinderen.

In aanloop naar de clash van zondag werd een groepje Anderlecht-fans gespot die misschien toch iets té zelfzeker uit de hoek komen. Zo prijkte er “Champions à Bruges” en “Allez Michel Chante Avec Nous!” op hun T-shirts. Nogal voorbarig, zeker als je weet dat Club zijn aartsrivaal vorig jaar met een 4-0 pandoering terug naar Brussel stuurde.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.