Anderlecht komt met officiële reactie na middelvinger van Teodorczyk richting Club-fans

Ethan Horvath (Club Brugge - Anderlecht)

15 mei 2017 17:00 - Lukasz Teodorczyk startte in de topper tegen Club Brugge op de bank en dat zinde de Poolse aanvaller duidelijk niet. Bij aankomst van de Anderlechtse spelersbus in Jan Breydel toonde Teo zijn middelvinger aan de Brugse fans en tijdens de opwarming trapte hij zelfs bewust enkele ballen keihard in de familietribune van Blauw-Zwart.

Intussen heeft Anderlecht voor het eerst gereageerd op het incident. “We accepteren dit niet en hebben hem er ook al over aangesproken”, vertelt David Steegen klaar en duidelijk voor de camera’s van Stadion. Het is echter nog niet duidelijk of RSCA zijn spits ook een sanctie zal opleggen. “We gaan dat intern bekijken. Maar men mag nooit antwoorden en zeker niet op die manier op provocaties.”

Desondanks maken ze in Brussel een kanttekening. “Anderzijds hebben we er wel begrip voor – als je ziet wat er allemaal gebeurd is – dat iemand zijn koel verliest. Maar ik herhaal dat dit niet mag gebeuren. En ik denk ook niet dat het Belgisch voetbal gebaat is bij dat soort gebaren en provocaties aan beide kanten”, besluit de woordvoerder van Paars-Wit.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.