Bekritiseerde Butelle krijgt steun uit opvallende hoek

Ludovic Butelle (Club Brugge)

02 mei 2017 15:02 - Ludovic Butelle beleefde ondanks de 2-1 overwinning geen gelukkige avond tegen Zulte Waregem. De Brugse goalie zag er niet goed uit bij het tegendoelpunt van Timothy Derijck en pakte uit met enkele twijfelachtige ingrepen.

Net als Michel Preud’homme en Hans Vanaken neemt ook Jean-Marie Pfaff het op voor de 34-jarige Fransman. “Die jongen verdient krediet. Het is altijd makkelijk om slecht te spreken over iemand. Dat zijn meestal de mensen die zelf niets bewezen hebben in hun leven”, klinkt het klaar en duidelijk.

Pfaff is van mening dat de vele kritiek niet op zijn plaats is. “De beste trainers staan langs de zijlijn, zeg ik altijd. We moeten ook niet overdrijven. Club heeft gisteren toch gewonnen”, besluit de gewezen doelman van Bayern München in Het Laatste Nieuws.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.