Belandt Dury dan tóch niet op Jan Breydel? “Opvallend dat Club gerucht niet ontkracht”

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

03 mei 2017 04:30 - Diverse bronnen kwamen dinsdag met het nieuws dat de zoektocht naar een opvolger voor Michel Preud’homme tot het verleden behoort. Het zou slechts een kwestie van tijd zijn vooraleer Francky Dury aangesteld wordt als coach van Club Brugge. Maar niet iedereen is daarvan overtuigd.

Hoewel er in Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg geen twijfel bestaat over Dury als opvolger van MPH, schetst Sport/Voetbalmagazine vandaag een heel ander verhaal.

Volgens het weekblad is de trainer van Essevee zelfs geen optie voor Blauw-Zwart. “Het is opvallend hoeveel kranten, makelaars en analisten Francky Dury volgend seizoen al bij Club Brugge zien. En vooral het feit dat Club dat gerucht niet ontkracht”, klinkt het.

“Nochtans concludeerde voorzitter Bart Verhaeghe, die prat gaat op zijn mensenkennis, al véél langer dan vandaag dat Dury ‘niet geschikt is voor Club’. Mede omdat Verhaeghe vreest dat het Brugse publiek Dury niet zou aanvaarden. Dat hoeft de buitenwereld echter niet te weten, want zo kan Club rustig op zoek naar andere coaches. Enkel als alle andere pistes doodlopen, wordt Dury misschien nog een optie.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.