Belgische eersteklasser wil MPH bij Club Brugge wegkapen: “Ze willen hem, maar niet als trainer of TD”

Michel Preud'homme kampioenenbeker (Club Brugge - Anderlecht)

22 mei 2017 10:59 - Michel Preud’homme heeft afscheid genomen van Club Brugge met de tweede plaats. De kans is groot dat de Luikenaar een sabbatical inlast, maar Standard wil hem in extremis nog op andere gedachten proberen te brengen.

“In de wandelgangen circuleerde de voorbije dagen een opmerkelijke piste. Standard zou opnieuw denken aan Michel Preud’homme. Niet in de rol van technisch directeur en evenmin in een rol als trainer. Neen, de Rouches hebben nood aan wat goeie publiciteit en denken aan de Luikenaar als ambassadeur”, onthult Peter T’Kint, journalist bij Sport/Voetbalmagazine.

Standard heeft een horrorseizoen achter de rug en lokte in Play-Off II nauwelijks nog volk naar Sclessin. “Venanzi & co willen een figuur met uitstraling, à la Daniël Van Buyten, om wat goodwill bij het eigen publiek te kweken. Met Van Buyten is dat serieus mislukt, maar Preud’homme is een ander soort Luikenaar”, klinkt het.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.