Blue Army oogst lof voor grootste tifo in België: “Respect voor zo’n meesterwerk”

Blue Army met grootste tifo van België (Club Brugge - Anderlecht)

15 mei 2017 18:30 - En of het zondag de moeite was in Jan Breydel. Na de fenomenale verwelkoming van de spelersbus zorgde Blue Army voor de grootste tifo ooit in België. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, ging het ook nog eens om een tweeledige tifo. “Win, Lose or Tie – Bruges Till We Die”, prijkte op de prachtige creatie die vorm kreeg via de handen van 27.000 supporters.  

Het was een mooi zicht voorafgaand aan de topper: een op dat moment nog leeg stadion volledig ondergedompeld in tifobladen. Een ongezien huzarenstukje waarvoor elke Club-fan Blue Army op zijn blote knieën mag danken.

Zes dagen werk voor zestig adembenemende tifo-seconden… Dan omarm je het logo van Club Brugge niet, nee, dan kus je het. Zélden was de sfeer zo opzwepend als afgelopen zondag. Twitter genoot dan ook met volle teugen! Onderstaand een Blauw-Zwarte bloemlezing.


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.