Blue Army pakt tegen Zulte Waregem uit met verrassing voor élke Club-fan

Club-fans met Blue Army vlag

01 mei 2017 13:58 - Club Brugge is met 5 op 15 erg matig begonnen aan deze Play-Offs. Maar omdat ook de concurrenten punten laten liggen, kan Blauw-Zwart alsnog een rol van betekenis spelen in de laatste vijf wedstrijden. Dan moet er echter wél gewonnen worden van Zulte Waregem.

Om de spelers nog eens extra te motiveren, pakt Blue Army uit met een nieuwe sfeeractie. Er zullen namelijk vóór de match vlaggen uitgedeeld worden in het Jan Breydelstadion. Niet enkel in de Noord, maar in alle tribunes. In totaal zijn er maar liefst 15.000 vlaggen voorzien! Blue Army roept dan ook op om tijdig plaats te nemen in het stadion.

“Vanaf 17.45 uur zorgt Club voor aangepaste muziek zodat jullie massaal kunnen meezingen en vlaggen. We hopen dat iedereen de hele tijd enthousiast meevlagt, zodat we helemaal opgewarmd zijn voor de YNWA en de opkomst van de spelers. En hopelijk mogen we daarna de vlaggen nog een aantal keer bovenhalen bij een doelpunt! Samen kleuren we het stadion om in een prachtige Blauw-Zwarte vlaggenzee. Come on FCB! Keep the blue flag flying high!”

Voor leden van Blue Army is er nog meer goed nieuws. Zij kunnen na de match een gratis vlag afhalen aan de blokhut (parking Olympos). Je krijgt je vlag op vertoon van je lidkaart voor het seizoen 2016-2017. Blue Members krijgen 1 vlag per lidkaart, Black Members kunnen rekenen op 2 stuks. Nog geen lid? Maak er hier werk van!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.