Boskamp schat titelkansen Club in en lacht zich de pleuris met Ivan De Witte: “Wat een zeikverhaal”

Johan Boskamp (analist)

01 mei 2017 08:27 - Door het scoreloos gelijkspel tussen AA Gent en Anderlecht kan Club Brugge maandagavond een uitstekende zaak doen. Bij winst tegen Zulte Waregem loopt Blauw-Zwart namelijk twee punten in op zijn twee grootste concurrenten. Maar als we Ivan De Witte mogen geloven, doet dat allemaal niet meer ter zake.

De voorzitter van AA Gent pakte zondagavond uit met een opmerkelijke uitspraak. “Ik denk dat Anderlecht hier een verdiend gelijkspel heeft gehaald. Misschien waren ze wel de betere over het geheel. En laat ons misschien nú al zeggen dat we een kleine felicitatie richting Anderlecht mogen sturen.”

Johan Boskamp proest het uit van het lachen. “Ik ken Ivan ook. Die loopt dan iedereen in slaap te wiegen. Dan komt dat gezeik van hem weer naar boven. Als Anderlecht volgende week verliest en Gent wint, dan is het verschil nog maar 2 punten. Zo is Ivan. Dat is een wereldgozer, maar hij loopt altijd van die zeikverhalen te vertellen.”

Tot slot verwacht de Nederlandse analist niet dat Michel Preud’homme & co straks nog aan het langste eind zullen trekken. “Brugge zal thuis altijd zijn punten pakken. Maar als je het over het hele jaar bekijkt, dan pakken ze gewoon te weinig in de uitwedstrijden. Dat is jammer voor de competitie. Ik denk niet dat Anderlecht zijn voorsprong nog zal weggeven.”, klinkt het tegenover Stadion.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.