Boskamp voorspelt de Slag om Vlaanderen: “Zij worden tweede”

Johan Boskamp (analist)

21 mei 2017 07:57 - Jan Breydel is namiddag het decor voor de clash tussen Club Brugge en AA Gent. Hein Vanhaezebrouck en de zijnen moeten op Brugse bodem winnen om alsnog de tweede plaats te bemachtigen, maar Johan Boskamp verwacht niet dat de manschappen van Michel Preud’homme dat zomaar zullen laten gebeuren.

“Gent kan nog tweede worden als ze Club Brugge kloppen en het zal erom spannen, maar ik denk niet dat Brugge het uit handen gaat geven”, oordeelt de analist in Het Belang van Limburg.

Al stelt Boskamp zich wel vragen bij het huidige vormpeil van Blauw-Zwart. “Je moet je afvragen wat daar in Brugge aan de hand is. Hoe kan je als ploeg telkens zo ver terugzakken? Vooral de uitwedstrijden zijn dit seizoen dramatisch. Is het de onduidelijkheid over trainer Preud’homme of willen er spelers weg? Ik weet het niet, maar er moet daar iets spelen. Een nieuwe wind op Jan Breydel is hoognodig.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.